Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς... Κύριε ημών Ιησού Χριστέ Υιέ Του Θεού ελέησον ημάς...

ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΑΚΟ

Η συγκεκριμένη σελίδα δημιουργήθηκε κυρίως προς ωφέλεια πνευματική και όχι προς δημιουργία εντυπώσεων. Για να δούμε και με το ανθρώπινο μάτι πόσο αληθινός είναι ο Τριαδικός Θεός και η Ορθοδοξία μας. Δημιουργήθηκε ακόμη, για να τονώσει την πίστη μας τη χριστιανική αλλά και ευχής έργον, να αλλάξει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις συνανθρώπων μας που ακολούθησαν άλλο πνευματικό δρόμο. Όσον αφορά την αυθεντικότητα των εικόνων και βιντεοσκοπήσεων, η αυθεντικότητά τους είναι αδιαμφισβήτητη όταν η λήψη τους γίνεται κυρίως σε χριστιανικούς τόπους-χώρους αλλά έχουν χαρακτηριστεί κι από ειδικούς ως πραγματικές. Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα, πόσο ζωντανή είναι η θρησκεία μας, αφού αυτό έχει καταγραφεί από αναρίθμητες πηγές αλλά και πόσα άλλα θαύματα, εκατοντάδες-χιλιάδες μαρτυρίες υπάρχουν γι' αυτά. Δε θα μιλήσω από προσωπική πείρα τί βίωσα αλλά θα σας παραθέσω τις παρακάτω εικόνες και βίντεο που μιλάνε από μόνα τους (αν και υπάρχουν πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε όπως άφθαρτα σώματα Αγίων με τη χάρι Του Θεού, μετά την κοίμησή τους). 
Εις το όνομα Του Πατρός και Του Υιού και Του Αγίου Πνεύματος. Αμήν!

(πατήστε πάνω στην επεξήγηση  κάθε φωτογραφίας και βίντεο για να δείτε σχετικό άρθρο)

ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Картинка 8 из 180

Η εικόνα του Χριστού που μάτωσε!

H Therese Neumann, που το 1926 ξεκίνησε να εμφανίζει σττίγματα κάθε Παρασκευή για 32 χρόνια
Η Therese Neumann που το 1926 ξεκίνησε να εμφανίζει στίγματα κάθε Παρασκευή για 32 χρόνια
Εικόνα

θαύμα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Καλύμνου, όπου εμφανίστηκε του προσώπου Του Χριστού στην εικόνα της Παναγίας

ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΟΥ
αυτήν μου την έστειλε προσωπικά ενας φίλος απ΄το φεϊσμπουκ λέγοντάς μου οτι την φωτογραφία την τράβηξε μια άπιστη γυναίκα (πήγε με το σύζυγό της που πίστευε) στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα κι όταν την εμφάνισε αποτυπώθηκε Ο Ιησούς! Η ομοιότητα με την προηγούμενη είναι απίστευτη.

Όταν στά 1548 οί Αρμένιοι προσπάθησαν νά πάρουν αυτοί τό Άγιο Φώς βγάζοντας έξω τόν Ορθόδοξο Πατριάρχη, τότε μέ μία μεγάλη βροντή έσπασε ή κολόνα έξω από τόν Ναό πού δίπλα της στεκόταν κλαίγοντας ό Πατριάρχης! Τό Άγιο Φώς βγήκε από εκεί καί τό πήρε ό Ορθόδοξος Πατριάρχης.

θαύμα σε θεία λειτουργία, αποτυπώθηκε όταν εμφανίσθη η φωτογραφία


στην εφέστια εικόνα του Ι.Ναού , ένα τριαντάφυλλο βρέθηκε "κρεμασμένο" ανάποδα , στη δεξιά - όπως βλέπουμε - πτέρυγα του Παμμεγίστου Αρχιστράτηγου, του ταξιάρχη Αρχαγγέλου Μιχαήλ αλλά και στην ολόσωμη εικόνα έξω στο προαύλιο παρατήρησαν κηλίδα αίματος στην ασπίδα του


ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ 

Αγιά Σοφιά2.jpg


Σταυροί και άγγελοι εμφανίζονται μέσα στην Αγιά Σοφιά μέσα από τον ασβέστη που τους κάλυψαν!

ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ


κι εδώ θα δείτε κι άλλα σχετικά βίντεο με εμφανίσεις Αγγέλων (αλλά δε γνωρίζω κατά πόσο είναι αυθεντικά).
Comments are closed.

Γέρων Καλλίστρατος μιλάει για όλα

Ταινία:Το νησί