Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς... Κύριε ημών Ιησού Χριστέ Υιέ Του Θεού ελέησον ημάς...

Archive for 03/08/16

Ομολογία επωνύμων για Το Θεό

  Είναι όμορφο πράγμα να ομολογείς την πίστη σου Στον Τριαδικό Θεό, σαν τον ελάχιστο φόρο τιμής που μπορείς να Του κάνεις, διότι Αυτός σου προσέφερε τη ζωή, σταυρώθηκε για σένα κι εξακολουθεί να νοιάζεται για τη πνευματική σου διαδρομή. Δυστυχώς όμως ο άνθρωπος τείνει να επηρεάζεται από τον ευνουχισμό που του κάνουν τα διάφορα νεοταξικά μέσα και απαρνείται Τον Δημιουργό του. Με ποιό τρόπο;  Περιγελώντας Τον ίδιο και θεωρώντας όσους ασχολούνται και ομολογούν γι' Αυτόν, απλά ως γραφικούς, κιτς ή όπως αλλιώς θέλετε. 
  Αντίστοιχα το ισλαμ θεωρείται τάση και μόδα πλέον για μερικούς, την ώρα που στην Τουρκία οι χριστιανοί αυξάνονται ολοένα και περισσότερο ενώ μόνο τα τελευταία τρία χρόνια παρατηρείται ο εξωφρενικός αριθμός των 8.000.000 πωλήσεων Αγίας Γραφής στην τουρκική γλώσσα!!! 
  Εξαίρεση σε αυτό το σάπιο σύστημα της showbiz αποτελούν ορισμένοι επώνυμοι που ομολογούν την αγάπη τους και πίστη Στο Θεό και δεν φοβούνται να το "αποκαλύψουν" για να μην θεωρηθούν οπισθοδρομικοί ή τους εμποδίσουν στην εξέλιξη της καριέρας τους.
  Ας διαβάσουμε τις τοποθετήσεις τους σχετικά με την αφοσίωσή τους Στο Θεό.

Ειρήνη Μερκούρη

«Ζω από θαύμα και το απολαμβάνω. Ο Θεός είναι πάντα δίπλα μου, σε όλους μας, αρκεί να το καταλάβουμε εμείς. Πάντα ήμουν συνειδητοποιημένη ότι αύριο μπορεί να μην υπάρχουμε ή και τώρα. απλά τώρα είμαι λίγο παραπάνω. Εγώ δεν είμαι καμένη. Δεν είναι παράνοια να μιλάς για το Θεό, δεν είναι τρέλα, δεν είναι λάθος, είναι το μόνο σωστό που ο άνθρωπος μπορεί να δώσει στον δημιουργό του. Είναι το λιγότερο που μπορούσα να δώσω στο Θεό την ομολογία μου, σύμφωνα με εκείνο που μου έδωσε Αυτός, την υγεία μου»




fthis



Διαβάστε περισσότερα »

Γέρων Καλλίστρατος μιλάει για όλα

Ταινία:Το νησί