Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς... Κύριε ημών Ιησού Χριστέ Υιέ Του Θεού ελέησον ημάς...

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ηλεκτρονική ταυτότητα- κάρτα πολίτη είναι το ίδιο το χάραγμα!;


Με αφορμή την εμμονή της κυβέρνησης να προμηθευτούν όλοι οι πολίτες την αντίχριστη ηλεκτρονική κάρτα πολίτη, έτυχε να πέσω σε ενα κείμενο σχετικό που μου άνοιξε τα μάτια.
Δυο τρείς-μέρες μου πήρε να διαβάσω όλο το άρθρο από αυτόν εδώ το σύνδεσμο, που υπό άλλες συνθήκες δε θα είχα την υπομονή. Ομολογώ όμως πώς για ενα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά τη σωτηρία της ψυχής μας και την αποφυγή στην παγίδα της αιώνιας κολάσεως, άξιζε να το κάνω.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ!! Μες στο μακροσκελές κείμενο του άρθρου αναφέρει σε κάποιο σημείο κάτι που διάβασα στο παρελθόν. Τί; Οτι ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ θα είναι σε μορφή πλακιδίου, δηλ. ΚΑΡΤΑΣ, της κάρτας πολίτη να υποθέσω!!!
(επίσης το χάραγμα εννοείται οτι θα είναι κι αυτό υποδόρια στο μέτωπο ή το δεξί χέρι, με το τσιπ RFID, όπως και ήδη εφαρμόζεται). Γι' αυτό Προσοχή. Κανείς μην πάρει την ηλεκτρονική ταυτότητα-κάρτα πολίτη που είναι ενας άλλος τρόπος να εφαρμόσει ο πονηρός διάβολος το σφράγισμα με ύπουλο τρόπο! Κάτι τέτοιο με παραπέμπει και στο χωρίο που λέει οτι θα πλανηθούν ακόμη κι οι εκλεκτοί.

Στο άρθρο αναφέρει συγκεκριμένα (θα βρείτε το παρακάτω κείμενο εαν πατήσετε στη σελίδα του παραπάνω συνδέσμου Ctrl+f και γράψετε στο κενό πλαίσιο με κεφαλαία τη φράση "ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ" ):
  
ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ Η "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!  ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ!!!!
 
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ: "Ο Άγιος Αρέθας επίσκοπος Καισαρείας και διάδοχος του Μ. Βασιλείου στον επισκοπικό θρόνο στο έργο του «εξήγησις της Ιεράς Αποκαλύψεως PG 106» αναφέρει: «το χάραγμα θα δοθεί σαν ψήφος εντριβή και εγνωσμένη ανθρώποις».
Από την άλλη έχουμε τον Άγιο Εφραίμ τον Σύρο που στον λόγο του «περί εμφάνισης του αντιχρίστου» (Ασκητικά) μας πληροφορεί: «διότι τοιούτον τρόπο χρησιμοποιεί ο τύραννος ώστε όλοι να βαστάζουσιν το σημάδι του πριν έρθει να απατήσει τα σύμπαντα».
Ας δούμε λοιπόν σε συνδυασμό τις πληροφορίες που οι δύο Άγιοι μας δίνουν:
α) «ψήφον εντριβή». Στα χρόνια του Αγίου Αρέθα οι άνθρωποι ψήφιζαν γράφοντας το όνομα του υποψηφίου που προτιμούσαν σε κάποιο πλακίδιο σε μέγεθος τραπουλόχαρτου «ψήφον» (εξ ου και η λέξη ψηφιδωτόν=μικρό πλακίδιο) και μετά το έριχναν στην κάλπη... Η λέξη εντριβής, του εντριβούς σημαίνει κάτι που είναι καθημερινής χρήσης. Βλέπουμε λοιπόν ότι το χάραγμα αρχικά θα δοθεί με την μορφή πλακιδίου καθημερινής χρήσης.
β) Από την άλλη ο Άγιος Εφραίμ μας τονίζει ότι οι άνθρωποι θα «βαστάζουσιν» το σημάδι προ της ελεύσεως του ανόμου. Προσέξτε ότι ο άγιος δεν λέγει ότι θα φέρουσι επί του σώματος αλλά ότι θα βαστάζουν το σημάδι του στο χέρι τους και ότι αυτό θα γίνει προτού να εμφανιστεί δημόσια ο Αντίχριστος για να αναλάβει την παγκόσμια εξουσία (απαιτήσει τα σύμπαντα). Μετά την εμφάνισή του θα απαιτήσει όπως αναφέρει και η Αποκάλυψη το χάραγμα να το φέρουν οι άνθρωποι επί του σώματός των, της δεξιάς χειρός και του μετώπου των.
Αυτά λέγουν οι άγιοι". ΠΗΓΉ: agia-trias.blogspot.com 

Leave a Comment

Γέρων Καλλίστρατος μιλάει για όλα

Ταινία:Το νησί